Tänään pohdiskeltiin piirin pj:n kanssa ilmoituksesta Turun Sanomiin. Että mitä laitetaan ja paljonko millejä ja onko tarpeeksi rahaa. 178 ehdokkaan nimet ja numerot vaativat aika paljon tilaa, jotta kirjasimet näkyvät ilman suurennuslasia. Ehkäpä onkin parempi tehdä useampi puolueen yleismainos ja siihen verkko-osoite mistä ehdokkaat ja muu tieto löytyy. Lupasin  jokatapauksessa huomenna kysellä hintoja.

Turun Tienoossa on huomenna Liedon ehdokkaiden ensimmäinen yhteismainos, jossa myös maininta keskiviikon soppatarjoilusta. Ilmoituksessa on piirin verkko-osoite, saa nähdä tuleeko paljon käyntejä sivuillamme.

Mielenkiintoista nähdä mitä muita mainoksia lehdessä on, Alisen Pentiltä varmaankin löytyy, kun aloitti jo viimeviikolla ilmoittelun.

Ja loppuun vielä suurkiitos Auran suuntaan Torstille. Olit hienosti huomioinut  meidän lietolaisten yritelmän tällä verkkosivujen vaikealla saralla. Erittäin mielenkiintoista päiväkirjaa pidät ja Sinua matkien tämäkin päiväkirjanpito alkoi. Ja hauskaahan tämä ajatusten ja tapahtumien kirjaaminen on.