Taas tuli istuskeltua melkein neljä tuntia kunnantalolla neuvottelemassa luottamusmiespaikoista. Tänään käsiteltiin muita kuin ltk-paikkoja, kuten tsv (turun seudun vesi) tai tsp (turun seudun paska eiku puhdistamo) ja paljon, paljon muita vastaavia. Mukana oli myös L-S hiihtotunnelin yhtiökokous edustajan valinta, saa kuulemma 10 hiihtolippua kokouspalkkioksi, siis tosi sopiva paikka mulle. Oikealle puolelle se päätettiin, joten toive elää. Tänään siis jaettiin paikkoja oikea ja vasen -puolille. Myöhemmin sitten oikean puolen paikat sovitaan kokille ja keskiryhmälle ja lopuksi keskiryhmä sopii sisällään jaosta. 

Kovin vääntö käytiin Liedon Lämmön hallituksesta. Vasemmisto vaati 3-2 jakoa ja oikeisto 4-1. Asiasta ei lopultakaan päästy yksimielisyyteen. Kinaaminen siis jatkuu seuraavassa kokouksessa.

Keskiryhmille esitimme, että kaavaltk:n varapj:n paikka olisi meillä ps:llä ja niin tehdään.

Kaksi päivää on jo pitänyt pientä pakkasta, on siis toivoa talvesta. Ja ainakin kura on jäässä. Alivaltiosihteerin kirjassa, jonka sain synttärilahjaksi, oli ilmastomuutoksen vuoksi uudelleen sanoitettu tunnettuja lauluja. "Kura teki enkelin eteiseen" oli osuva.