Eilen kunnanhallitus piti valtuustolle seminaarin tai keskustelutilaisuuden sosiaali- ja terveyspalvelujen toteuttamisesta paras hankkeen mukaisesti.

Tilaisuuden tuloksena päästiin yksimielisyyteen siitä, että palvelut pyritään tulevaisuudessa hoitamaan Härkätien kuntien kanssa isäntäkuntamallilla ja Lieto haluaa samalla yhdistää terveys- ja sosiaalipalvelut samaan organisaatioon.

Henkilökohtaisesti en tiedä onko sosiaali- ja terveyspalvelujen yhdistämisestä jotain hyötyä              a) käyttäjille b) kunnalle. Ainakin kustannuksia tulee rutosti (60000 euroa) jo hankkeen suunnittelusta, kun erillinen projektisihteeri pitää palkata. 

Tänään kunnasta tuli kirje, josta selvisi, että minut oli jo edellisessä kunnanhallituksen kokouksessa yllätysvalittu yllämainitun hankkeen ohjausryhmän varajäseneksi. 

Tänään oli kaavaltk:n kokous aiheina pari pientä kaavahanketta Ilmarisiin ja ltk:n osavuosikatsaus sekä tontinmyyntiohjelma. Myynti tökkii laman myötä pahasti ja jotain tarttis tehrä. Sopiva aloitteen paikka mutta en kerro vielä millainen.