Raukkala 23.04.2009 

Kello 11.50: kylätie on hiljainen.

Kello 11.55: ei sittenkään, kuorma-auto sai tien suolattua.

Kello 12.05: sepelirekka haki kuorman Kynnyksestä.

Kello 12.12: seuraava menossa hakemaan sepelikuormaa. 

Kello 12.14: paalukuorma menossa jonnekin.

Raukkalan kuuluisaa kuratietä kunnostettiin eilen ja  tänään, joten pari päivää tie varmaan on ihan ajettavassa kunnossa. Tervetuloa kokeilemaan. Raskasliikenne on tosi vilkasta kuten kuvista näkyy, joten äkkiä tie on taas entisellään eli perunapeltoa ja kuravelliä, ainakin sateella.

Timo Soini ja muut perussuomalaiset kansanedustajat ovat ainakin viitenä syksynä esittäneet raukkalantien päällystämiseen määrärahaa eduskunnan talousarviokäsittelyn yhteydessä. Sellaiset lietolaiset kuuluisuudet kuin Hyssälä (ministeri, kepu) ja Virolainen (kansanedustaja, kokki) ovat jyrkästi vastustaneet tätä omaan kuntaan suunnattua määrärahaa. Tiellä olevia kuoppia, joita ennen kutsuttiin nimismiehen kiharoiksi, onkin ruvettu kutsumaan hyssälän kiharoiksi. Ja onpa koko tien nimeäkin ehdotettu muutettavaksi hyssälänperäntieksi.

Virolainen A-M mieluummin tukee saariston yhteysaluslaiturien korjausmäärärahaa kuin oman kunnan teiden kunnostusta. On kuulemma kabineteissa niin sovittu, että RKP:n aloitetta V-S:n edustajat tukevat.

Että tällasta kotiinpäin vetoa lietolaiset edustajat harrastavat.