Tässä Destian tekemä selvitys Raukkalantien kunnosta ja liikenneturvallisuudesta. Sain kyseisen raportin naapurin Taunolta ja hän taas oli saanut sen kunnasta.

 

Raportista selviää mm. että Raukkalan silta olisi pitänyt uusia jo viime vuonna huonon kuntonsa vuoksi. Raportissa kiinnitetään huomioita myös silloilta puuttuviin kaiteisiin sekä tien näkemä esteisiin. Tien kantavuus on mitattu heikoksi liikenteeseen nähden.
 
Raukkalan tien kunto on siis tutkittu Destian (ent. tielaitos) toimesta ja huonoksi sekä turvattomaksi havaittu. Harmi vain ettei mihinkään toimenpiteisiin ole ryhdytty. Paitsi viikkopari sitten ilmestyi päällystevaurioista varoittava muuvaara merkki juuri Raukkalan sillan tuntumaan molempiin suuntiin. Merkit eivät valitettavasti tietä korjaa.

 

Ennen Joulua eduskunnassa jälleen äänestetään talousarvioaloitteista. Raukkalantien korjaamisaloitekin on jälleen kerran, kaiketi jo 7. kerran esillä. Saapa nähdä miten Liedon kansanedustaja ja ministeri asiaan tällä kertaa suhtautuvat. Aiemmin heillä on ollut enempi penseä kanta saada rahaa Liedon hankkeisiin.