Viime maanantain valtuuston kokouksessa oli pari asiaa, joista jouduttiin peräti äänestämään. 

Vasen puoli halusi laittaa talousarvion säästöt uudelleen valmisteluun mutta äänestyksen jälkeen 1,5 miljoonan vähennykset hyväksyttiin. Ja selvähän se on, että pitää toimia ajoissa, jos vielä tämän vuoden talouteen muutoksia halutaan.

Omassa puheenvuorossani muistutin valtuustoa, että viimeisten kolmen vuoden aikana on kasvatettu kunnan menoja melko holtittomasti. Henkilökuntaa on lisätty 8,8% samalla kun kunnan väestömäärä on kasvanut vain 2,8%. Näissä luvuissa on aikamoinen epäsuhta.

Toinen äänestyskohde oli Greta Sakarin tilakeskuksen myynti. Kyseessä ei siis ole Vanha-Sakari, josta laitoin aiemmin tänne kuvia, vaan Laittio. Tarjouksia oli määräaikaan mennessä tullut 15, korkeimpana Vairankulman 242000 euroa. Metsistö olisi halunnut vielä uusia myynnin mutta äänestysten jälkeen tilakeskus päätettiin myydä Vairankulmalle.

Tiistai-iltana kävimme Pertin kanssa laittamassa vaalijulisteet Littoisiin ja Luokinaisiin. Muut paikat Pertti oli hoitanut jo päivällä. Hyvä juttu, että paikat kuitenkin saatiin, kiitos Pertin sinnikkään toiminnan.