Muutama päivä vierähti vaaliväsymyksen vallassa. Kirjoitusintoa ei oikein ollut. Tänään Torsti Aurasta soitti ja juteltiin vaalien tuloksesta ja vähän päiväkirjoistakin. Päätin siis taas ruveta merkitsemään muistiin poliittisia tapahtumia.

Tänään huomasin, että Timo Soini mainitsee minut ja muutaman muun plokissaan pitkänlinjan puurtajina, jotka vihdoin saivat palkkion. Eli pääsivät valtuustoon. No niinhän se on. 28 vuotta olen harrastanut politiikkaa monessa kunnan ja kuntayhtymien hommassa, mutta ensi vuonna lopulta varsinaisena valtuutettuna. Muutaman kerran olen varavaltuutettuna istunut kokouksessa -80 ja -90 luvulla, mutta muistaakseni en vielä koskaan Perussuomalaisena.

Neuvottelut hallitus-, lautakunta- ja muista paikoista ovat alkaneet. Kiire tuntuu olevan kova, varsinkin isoilla puolueilla.

Oikeusministeri Brax kuulemma aikoo järjestää uusille valtuutetuille puhekoulutusta. Brax voisi ensimmäiseksi opettaa kielitovereilleen, ettei ihmisiä voi perusteettomasti syyttää rasisteiksi.