Piirin kakkosteltta oli tänään Piikkiössä osuuskaupan oven pielessä. Käväisin paikalla auttamassa lätyn syönnissä, kolme pistelin naamaani, ja teltan purussa. Pertti hoiteli tapansa mukaan paistoa ja Raija tarjoili mehua ja karkkia. Kari houkutteli väkeä paikalle ja jakoi propagandaa, siis lehtiä ja omaa mainosta. Karin vaimo oli myös mukana.

Piirin pj:n kanssa juteltiin aika pitkä puhelu vaaleista, vaalimainoksista, verkkosivuista ja  monesta muusta politiikkaa liippaavasta asiasta. Pj ja sihteeri ovat olleet aika kovissa työpaineissa ehdokashankinnassa, verkkosivujen päivityksessä, ehdokkaiden valokuvien hankinnassa, lehtien ja julisteiden jakelussa ja vaikka missä. Hannulan veljekset vaimoineen ovat tehneet valtavasti hommia pitämällä piirin telttaa milloin missäkin torilla. Vaikka vaalit eivät vielä ole ohi, olette ansainneet mahtavan kokoiset kiitokset. Teidän ansiostanne voitto tulee.

Loppuun vielä 60-luvun koululaisvitsi. Tuomari sanoi syytetylle: onko totta että olette käyttäneet lammasta halujenne tyydyttämiseen. Syytetty vastaa: ja kattia kanssa.