Kesä taitaa olla kohta muisto vain, joten laitan muutaman kuvan muistin viritykseksi ja haikeuden kasvatukseksi.

Toukokuun (10.5.) kuva on "mustarastaan munat". Pesä oli vain 10 metrin päässä olohuoneen ikkunasta puupinossa. Harmi vain, että harakka, orava tai viiru(kissa) tuhosi pesän ennen kuin munat ehtivät kuoriutua.

 

Kesäkuun kuvaksi valitsen 26.6. otetun "leijat helsingin yllä" tai oikeammin "pallot paavalin kirkon takana". Olin sen viikonlopun seuraamassa uinnin SM-kisoja Mäkelänrinteen uimahallilla ja illalla näpsäsin tämän kuvan ava-hotellin ikkunasta. En siis ole koko kesää omissa nurkissa köhkinyt. Onhan sitä oltu esim. Seinäjoella puoluekokouksessa ja Hyvinkäällä tuli oltua myös yksi viikonloppu uima-altaan äärellä IKM-kisoissa, josta kuvia löytyy täältä.

Heinäkuun kuva on "oma maa mustikka ja mansikka", otettu 23.7., marjat on poimittu omalta tontilta.

Elokuun kuva on otettu 22.8. Hämähäkki oli ahkeroinut räystään ja parvekkeen kaiteen väliin komean verkon. Nimeksi voisi käydä "verkko kiristyy" tai "hämärämiehet häkkiin" viitaten novaan, kevaan, kepuun, ikeen ja moneen muuhun hämärään.

Syyskuun (6.9.) kuva on klappien hakkaamisen, jota paljon olen harrastanut, välillä otettu "keskusta on mätä". Kuva on siis poliittisesti ajankohtainen.