Pari viikkoa sitten eduskunta äänesti kahden uuden ydinvoimalan luvista ja luvat myönnettiin. Ennen äänestystä ja jälkeenkin on moni kokoomuksen ja keskustan edustaja korostanut, että ydinenergiaa tuotetaan vain omiin tarpeisiin eikä muiden eu-maiden tarpeisiin. 

Tänään näytti lehdessä olevan pikku-uutinen eu:n myöntämästä 100 miljoonan euron tuesta Suomen ja Viron välisen merikaapelin rakentamiseen. Kaapeliurakan kokonaishinta on n. 320 miljoonaa. Ihan mukavaa, että saamme, tai siis Fingrid saa eu-jäsenmaksuistamme tällaista (vaali)tukea. Tämähän on enemmän kuin mitä Halikon Nalle sai, mutta hän saakin kyseisen (vaali)tuen joka vuosi.  

Taitaa olla kuitenkin tarkoitus johtaa ydinsähköä Suomesta muualle Eurooppaan. Ja Suomesta tulee sittenkin eu:n ydinjätehauta.

Viikonloppu tuli taas vietettyä uimahallissa, tällä kertaa Oulun Raksilassa. Kyseessä oli aikuisten ja nuorten sm-kisat pitkällä radalla. Tarkempi kertomus löytyy ÅSK-sivulta. Tässä pakollinen uimahallikuva, istumassa Konsta, Emmi, Eetu ja Late sekä ykkösradalla Emma.