Vastaus Turun Tienoossa olleeseen haasteeseen:


Pitääkö velkaantumisesta olla huolissaan.

 

Eräs demariveteraani kommentoi (TT 23.2.) aiemmin lehdessä ollutta juttua, joka koski Perussuomalaisten toritapahtumaa. Kiitos palautteesta. On mukava huomata, että muutkin ovat kunnan tilanteesta huolissaan kuin vain Perussuomalaiset.

 

Liedon kunnan velkaantuminen johtuu kunnantalon korjauksesta, kirjaston laajentamisesta ja varsinkin Taatilan koulusta liikennejärjestelyineen sekä Kisakallion koulun muuttamisesta päiväkodiksi. Eli mikään näistä ei tuo mitään parannusta vanhusten hoitoon ja huolehtimiseen. Velat ikävä kyllä pitää joskus maksaa, joten kunnan verotuloista lohkaistaan aika siivu lainojen hoitoon. Tämä on tietysti pois mm. vanhusten hoidosta. Siksi pitää olla huolissaan velkaantumisesta.

 

Ikävässä tilanteessa ollaan se on pakko myöntää, velka kasvaa ja vanhusten sekä sairaiden hoito vähenee sekä huonontuu. Vanhuksia ei enää arvosteta kuten ennen, se on kylmää tosiasia. Raha menee edelle myös heistä ja heidän asioistaan.

 

Liedossa suurimmat puolueet ovat kok, kesk ja sdp, joten demariveteraanin sanoin ”muutosta tarvitaan Liedossakin”. Samalla voi vielä lisätä, nuo lastut mitä Helsingistä myös tänne lentää ovat pitkälti ajalta ennen kuin Perussuomalaiset olivat niitä aikaan saamassa eli sama trio oli pitkälti soittamassa mikä Liedossakin nyt on pääorkesterina.

 

Liedon Perussuomalaiset