Suuret kiitokset äänestäjille, työni jatkuu lietolaisten hyväksi. 

Kunnallisvaalit tai niinkuin nykyään sanotaan kuntavaalit on käyty.Tulos ei ollut osaltamme kehuttava. Saimme Varsinais-Suomeen 58 valtuustopaikkaa. Vähennystä aiemmasta on 34 valtuutettua. Aiempien nollakuntien Kemiönsaaren ja Kustavin lisäksi nollille meni Oripää, Parainen, Taivassalo ja Vehmaa.

Liedossa menetimme 2 paikkaa ja uuteen valtuustoon valittiin allekirjoittanut, Hannes Heikkilä ja Marko Friberg. Oma äänimääräni on 185, joka määrä on hyvin tyydyttävä. Vähennystä edellisestä kuntavaalista on vajaat parikymmentä ääntä. Tämä oli minulle kymmenes kerta ehdokkaana Liedon kunnanvaltuustoon. Ehdokaslistan pienentyminen vuoden 2012 vaaleista jo ennusti paikan menettämistä. Toinen paikka taisi mennä puolueen valtakunnallisen kannatuksen heikkenemisen vuoksi.

Tulos on kuitenkin puolueen historian toiseksi paras kuntavaalitulos ja valtuutettujen määrässä valtakunnallisesti olemme edelleen neljänneksi suurin puolue.

Varsinais-Suomen perussuomalaisin kunta on edelleen Marttila 14,7% kannatuksella. Lauri Heikkilä on piirin suhteellisesti eniten kannatusta saanut valtuutettu saaden Marttilan äänistä 7,0%. Seuraavana on Tommi Johansson Laitilasta 5,3% kannatuksella ja jaetulla 3. sijalla piirissä ovat Ari-Pekka Haapanen Aurasta ja Vilhelm Junnila Naantalista 5,2% osuudella. Naisista ykkösenä on Satu Anttila Nousiaisista 3,9% kannatuksella ja toisena on Anita Nieminen Kustavista 3,5% osuudella, valitettavasti valintaan tämä ei kuitenkaan riittänyt.